Vi vil gjerne ha din tilbakemelding. Her er noen referanser fra noen av våre kunder:

Vil med dette takke dere for et kjempe flott og profesjonelt arrangement. Alt klaffet 110 % og vi var alle sammen strålende fornøyd. Kan anbefale deres firma på det varmeste. Dere bidro til en minnerik dag med mye sosialt og mye latter. Vi er blitt bedre kjent med hverandre og en enda mer sammensveiset gjeng takket være den måten dere kjørte de forskjellige aktivitetene på. Tusen takk og vi gleder oss allerede til neste arrangement.
 
Skrevet av: Lisbeth H. Holen, ISS Facility Services
projectiondesign er et firma med internasjonale erfaringer og ansatte fra hele verden. Arrangementet dere gjorde for oss i sommer var fantastisk, og alle våre internasjonale gjester, fra Singapore i øst til San Diego i vest, var svært imponerte! Det var spesielt imponerende at vi fikk et skreddersydd opplegg som passet våre forventninger 100%! Opplevelsene er daglig samtaleevne, og har lagt listen for hvordan vi ønsker å ta oppleve også fremover!
 
Skrevet av: Anders Løkke, projectiondesign
Eventica ble engasjert for å arrangere julebord for Fortum Distribution og Fortum Markets i Norge. Eventica tok ansvaret for hele arrangementet. Vi hadde kontinuerlig kommunikasjon med Eventica, men de gjorde alt det praktiske arbeidet og utførte dette på en trygg og god måte. Som arrangør fikk vi raskt opplevelsen av at arrangementet ble håndtert på riktig måte, som påmelding, bestilling av sted, mat, drikke, transport til og fra Berby.

Alt forløp knirkefritt, jeg er storfornøyd og kan på det varmeste anbefale Eventica. Samarbeidet fungerte meget bra.
 
Skrevet av: Elisabeth Teien, Fortum Distribution AS

<< Start Forrige 1 2 3 Neste Siste>>

Side 2 av 3


Send inn en referanse
* feltene er obligatoriske.
Ditt navn:*
Epostadresse:*
Din logo:
Bildefiler må ikke være større enn 500 x 500 px og 250 kb
Sikkerhetskode:
Send oss dine kommentarer:*
da2.jpg