Om Eventica

Eventica ble stiftet i januar 2008 som et AS og valgte å ha sine kontorer på Hafslund i Sarpsborg. Selskapets gründere var Hilde M. Kristiansen og Peter Östman.

Vår erfaring som utøvende og i ledelse innen salg/marked og økonomi i forskjellige firmaer som Telenor, Bravida, ISS samt IK Comet, gjorde at vi sammen ønsket å tilby vår opparbeidede kompetanse til bedrifter og næringsliv i området.

I februar 2010 endret Eventica sin organisasjon: Peter valgte å gå over til en annen bransje, mens Hilde viderefører selskapet i egen regi. Selskapet fortsetter som tidligere, og trekker inn flere prosjektressurser ved behov.

Som et selskap uten tung organisasjon, og med en liten administrasjon, kan vi tilby våre tjenester til meget konkurransedyktige priser. Tilbakemeldinger fra våre kunder er at vi er svært fleksible og en allsidig samarbeidspartner. Vi tar oppdrag for både små og store grupper, og alle skal oppleve den samme gode servicen.

Vår intensjon er å være en markedsressurs som leverer høy kvalitet på sine tjenester i tillegg til personlig oppfølging fra A til Å.

Vi vil gjøre ditt arrangement helt spesielt, et som vil bli husket og pratet om i lang tid!

Avslutningsvis ett kundesitat fra et selger kick-off hos et landsdekkende firma:

”All time high Eventica – må være en umulig oppgave å gjøre bedre neste gang”

Referanser

Vil med dette takke dere for et kjempe flott og profesjonelt arrangement. Alt klaffet 110 % og vi var alle sammen strålende fornøyd. Kan anbefale deres firma på det varmeste. Dere bidro til en minnerik dag med mye sosialt og mye latter. Vi er blitt bedre kjent med hverandre og en enda mer samm...

Lisbeth H. Holen, ISS Facility Services