DIN MARKEDSRESSURS

Vår ide - din suksess!

Vår ambisjon

Som kunde av Eventica kan dere forvente dere erfaring, kompetanse, en personlig kontakt som hurtig kommer med forslag, tilbud og tilbakemeldinger.

Vårt mål med Eventica er å bidra til at det skapes en postiv ånd i deres bedrift gjennom glade og stolte ansatte, trofaste kunder og generelt gode ambassadører i alle ledd. Dette vil i annen rekke gi bedre forutsetninger til å oppnå økt lønnsomhet og positiv utvikling.

Det er en kjennsgjerning at bedriftskultur ikke kan besluttes, den må skapes. Turer og opplevelser ansatte og kunder har i fellesskap bringer dem tettere sammen.

Gjennom slike arrangement blir det skapt gode relasjoner blandt ansatte og til kunder. Undersøkelser viser også at ansatte viser større omtanke for hverandre i hverdagen. Et godt sosialt fellesskap skaper stolthet over arbeidsplassen.

Det er viktig å finne det rette arrangementet for firmaet, noen ønsker faste opplegg, mens andre ønsker variasjon fra arrangement til arrangement. 

Er du ute etter en markedspartner som tenker helhetlig, er kreativ, allsidig og proff til fingerspissene, bør du kontakte Eventica for et tilbud.

Referanser

Vil med dette takke dere for et kjempe flott og profesjonelt arrangement. Alt klaffet 110 % og vi var alle sammen strålende fornøyd. Kan anbefale deres firma på det varmeste. Dere bidro til en minnerik dag med mye sosialt og mye latter. Vi er blitt bedre kjent med hverandre og en enda mer samm...

Lisbeth H. Holen, ISS Facility Services